Tratament U.V.

Fiecare covor spălat la noi este dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UV-C

De cand au fost descoperite in anul 1801 de fizicianul german Johann Wilhelm Ritter (1776-1810), razele UV au fost folosite in diferite domenii, inclusiv in domeniul sanatatii. Prin urmare, tehnologia de iradiere UV reprezinta o descoperire extrem de importanta in protectia oamenilor impotriva agentilor patogeni si este sustinuta de nenumarate studii stiintifice la nivel internațional.

Dar gama de radiatii ultraviolete cuprinde 3 tipuri: UV-A, UV-B si UV-C. Conform specialistilor, raze UV-C sunt cele mai puternice radiatii ultraviolete, insa ele nu patrund prin atmosfera noastra. De aceea, razele UV-C provenite de la soare nu afecteaza pielea in niciun fel!

Oamenii de stiinta au inventat dispozitive cu raze ultravilote pentru a le folosi in beneficiul nostru, daca sunt folosite corect si in siguranta.
Dispozitivele de sterilizare cu raze UV au fost folosite cu precadere in spitale, laboratoare sau in industria alimentara. Dar in momentul de fata tehnologia UV poate fi folosite si de companii private pentru a dezinfecta si steriliza propriile incaperi sau produsele clientilor.
Pentru ca dorim sa dezinfectam cat mai bine covoarele si paturile dumneavoastra Spalatoria de Covoare Sprint Car introduce un nou serviciu: dezinfectarea cu raze UV.
Fiecare covor spălat la Spalatoria de Covoare Sprint Car este dezinfectat profesional cu lampa cu ultraviolete UVC. Astfel, covorul dumneavoastra va fi fara virusuri, bacterii sau microbi. Lampile bactericide UV-C folosesc undele scurte ultraviolete pentru a distruge ADN-ul acestor patogeni/microorganisme si capacitatea lor de a se multiplica si a provoca o boala sau alergie. Aceasta metoda este considerata o solutie non-chimica de dezinfectare , letala pentru dusmanii invizibili ai sanatatii noastre.

Servicii de Calitate

Corectitudine

Preturi Excelente

Aveti Intrebari?

PROGRAM SPALATORIE COVOARE

Luni – Sâmbătă:

08:00 – 19:00

Preluare comenzi telefonice:

Luni – Sâmbătă:

08:00 – 18:00

Duminică închis

Alte Servicii

Aveti Intrebari?

Cerere Oferta