Despre Noi

Calitatile Noastre

Nu vei fi dezamagit daca ne vei alege pe noi

Servicii de Calitate

Eficienti in timp

Preturi Excelente

Garantie

01

Spalatorie Covoare

Sprint Car S.R.L. Iasi va ofera servicii de spalatorie si curatatorie covoare la preturi accesibile.

02

Servicii Anvelope

In cazul in care aveti nevoie de service roti, noi va stam la dispozitie cu servicii de calitate.

03

Magazin Online

Aici puteti accesa magazinul nostru Online pentru Anvelope si Baterii Auto de calitate superioara.

Echipa Noastra

Despre Noi

 

Sprint Car S.R.L. Iasi va ofera servicii de spalatorie si curatatorie covoare la preturi accesibile. Va punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti, echipamente si utilaje performante, produse si solutii speciale de curatat, biodegradabile si ecologice, ce nu va pun sanatatea in pericol si nici mediul inconjurator. De ce sa nu fiti si dumneavoastra unul dintre clientii care beneficiaza de servicii de calitate de spalatorie covoare Iasi?

Sprint Car Iași se ocupă cu repararea oricărei mărci şi dimensiuni de anvelope, importând toate consumabilele necesare pentru service-ul pneurilor. Printre principalii clienţi se numără firmele de transport cu flote, firmele care opereaza in agricultura si in cariere si combinate industriale, care reprezintă aproximativ 80% din portofoliu, dar se lucrează şi pentru importatorii şi dealerii de anvelope care subcontractează servicii de reparaţii atunci când sunt foarte aglomeraţi şi au de onorat anumite termene.

Înţeparea sau alte deteriorări ale anvelopelor noi dau mari bătăi de cap transportatorilor, aceştia trebuind să găsească soluţii pentru repararea pneurilor, care, de altfel, ar mai putea fi folosite multă vreme.

În special în cazul anvelopelor de dimensiuni mari vulcanizarea nu se poate face „după ureche“, iar multe firme cu flote preferă să apeleze la serviciile unei companii specializate.

Servicii Populare

Servicii de Curatare si Spalare Covoare