Spalatorie Covoare

Spalatorie Covoare Tratament

La noi covoarele nu sunt tratate “regește”, la noi sunt tratate așa cum e normal să fie spălate și uscate covoarele, adică să nu fie puse pe jos în urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul, iar după aceea, pentru a-i da curățeniei și igienei lovitura de grație, îl atârni pe un gard sau vreo bara, la soare (dacă este!), la stradă, să se umple de praf până se uscă.

Nu, nu așa se procedează la noi în firmă; noi ne gândim că după ce plecați de la noi poate doriți să vă jucați liniștiți cu copilul dvs. pe covorul proaspăt spălat și dezinfectat pentru că detergenții pe care-i folosim conțin substanțe care au acest efect.
Scopul nostru e să aveți un covor bine spălat, bine uscat și care miroase bine. În speranța că v-am convins de calitatea serviciilor noastre, vă așteptăm să deveniți clientul nostru, iar dacă sunteți deja, vă mulțumim frumos.

Etapele Serviciului

1. Desprafuirea Covorului

  Covoarele vor fi mai întâi curațate de praf și mizerie cu o mașină automată ce înlocuiește munca manuală de bătut covoarele, fără riscul distrugerii acestora.

2. Linie automată de spălare covoare

  Pentru a nu distruge sau decoloră covorul dumneavoastră, alegem cu o atenție deosebită detergentul și cantitatea potrivită. Că să fim siguri că îndepărtăm orice imperfecțiune folosim o presiune de 200 bari ideală pentru a înmuia și îndepărta orice murdărie.

3. Camera uscare si tratament uv

   Pentru a usca rapid și eficient covoarele, am amenajat o cameră cu dezumidificator, astfel încât, indiferent de vreme, veți avea covoare curate, uscate rapid la domiciliul dumneavoastră.

4. Finisare

    La final după ce tot procesul este terminat covoarele sunt verificate foarte atent, aspirate profesional cu ajutorul unor echipamente speciale și parfumate înainte de a fi livrate clientului.

Servicii de Calitate

Corectitudine

Preturi Excelente

Cum sunt curatate covarele la Noi?

Rulează videoul

Cum se impacheteaza covoarele la noi?

Rulează videoul

Galerie

OFERTA

Oferta este doar pentru spălat covoare.

Când venim noi după covoare prețul este de 16 ron / mp cu transportul gratuit dus-întors

Dacă aduceți covorul la sediul nostru prețul este tot de 16 ron / mp

Este recomandat sa se scoata covoarele curate din folia de plastic in care sunt predate clientului!

 – Ofertele nu se suprapun.

 – Plata se poate face si prin Trezoreria mun. Iasi 

– Termen de execuție 2-3 zile lucrătoare 

    In functie de comenzile active pe care le avem (mai ales in timpul sărbătorilor), durata de executie poate varia. Clientul va fi anuntat inainte de a se prelua comanda. 

PROGRAM SPALATORIE COVOARE

Luni – Sâmbătă:

08:00 – 19:00

Preluare comenzi telefonice:

Luni – Sâmbătă:

08:00 – 18:00

Duminică: închis

Alte Servicii

Aveti Intrebari?

Cerere Oferta