Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului web Sprint-Car.ro

Utilizarea de catre dvs. a acestui site web inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului web Sprint-Car.ro

Informatii generale

Dreptul exclusiv asupra acestui site web apartine S.C. SPRINT CAR S.R.L. cu sediul social in Iasi, adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 58, Jud. Iasi, cod postal 700381, Romania , inregistrata la registrul comertului/autoritatile administrative publice din Iasi, sub numarul J22/2366/2008, cod fiscal RO24291438, telefon +40232264664 sau 0747296664.

Drepturi de autor

Drepturile de autor pentru toate materialele continute de acest site web, inclusiv, dar nelimitat la toate marcile comerciale, marcile, logo-urile (logo), adresele, site-urile web, denumirile de produse, fotografiile si orice alte informatii (denumite „materialele“) apartin SPRINT CAR S.R.L. si proprietarilor de drept, care au permis utilizarea acestor materiale pe acest site web. Acest site web si materialele sunt subiect al protectiei furnizate de legile nationale si internationale. Utilizarea materialelor care sunt proprietatea SPRINT CAR S.R.L. este permisa numai pentru utilizare personala si necomerciala in masura permisa de normele legale, cu conditia ca aceste materiale sa nu fie modificate si sa fie pastrate drepturile de autor, aceasta utilizare neputand sa incalce interesele SPRINT CAR S.R.L.. Utilizarea materialelor nu inseamna dobandirea, de catre utilizator, a unor drepturi asupra unor bunuri necorporale in raport cu aceste materiale. Conditiile utilizarii materialelor ce apartin proprietarilor, care au permis punerea acestora pe acest serviciu de internet sunt stabilite de catre proprietari. Este interzis, fara consimtamantul prealabil scris al SPRINT CAR S.R.L. sau, mai ales, a entitatii ce detine drepturile de autor in special dar nu exclusiv, sa reproduceti, sa modificati, sa prezentati, sa transmiteti, sa distribuiti in orice fel si sa utilizati materialele in intregime sau in parte.

Continutul site-ului web

Niciun material continut de acest site web nu este o reprezentare sau o garantie. Acestea nu reprezinta o oferta in intelesul juridic al acesteia si materialele au doar scop de informare. SPRINT CAR S.R.L. nu garanteaza- expres sau implicit- cu privire la aceste materiale, inclusiv, dar nelimitat la garantii cu privire la vandabilitate, utilizate pentru un anumit scop, drepturi de proprietate, neincalcarea legilor. SPRINT CAR S.R.L. nu garanteaza ca materialele sunt conforme sau fara erori. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului web si a materialelor continute se face pe propriul dumneavoastra risc. SPRINT CAR S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica materialele, fara notificare.

Limitarea responsabilitatii

SPRINT CAR S.R.L. sau membrii grupului SPRINT CAR S.R.L., personalul, partenerii de afaceri sau furnizorii acesteia nu isi asuma responsabilitatea pentru orice daune, inclusiv si mai ales, dar nelimitat la pierderi directe, indirecte, subsidiare, morale, punitive, pierdere de profit si altele astfel indiferent de cauza pretentiei, care apar din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site web sau a materialelor continute de acesta, inclusiv cele care apar din cauza virusilor de calculator sau a altor aplicatii de aceeasi natura, care pot afecta negativ functionarea corecta a dispozitivelor electronice ce apartin utilizatorului, chiar daca SPRINT CAR S.R.L. avea cunostinta de posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului web Sprint-Car.ro sunt conforme legislatiei din Romania. SPRINT CAR S.R.L. isi rezerva dreptul de a le modifica in conformitate cu legislatia in vigoare, anuntand modificarile in prealabil.