Clauze Contractuale

1. S.C. SPRINT CAR S.R.L. își asumă întreaga responsabilitate cu privire la bunurile încredințate, de la momentul preluării și până la momentul livrării, acoperind orice riscuri cu privire la aceasta (pierdere, furt, incendiu).

2. Eventualele obiecțiuni/reclamații trebuie făcute în momentul primirii bunurilor sau în cel mult 2 zile de la data livrării, în baza notei de plată. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

3. S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu iși asumă responsabilitatea pentru covoarele care își păstreaza un aspect murdar după spalare din cauza ca sunt foarte murdare, tocite, vechi, au pete care nu mai ies, etc.

4. S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu este răspunzătoare pentru neexecutarea prestărilor de servicii în termenul prevazut datorită unor cauze externe, independente de voința societății, precum lipsa energiei electrice, a gazului sau apei, etc.

5. S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu își asumă responsabilitatea dacă bunurile se decolorează, se micșorează, se rup, se destramă la procesul de spălare mecanic cu apă rece din cauza unor vicii ascunse.

6. La serviciul de festonare covoare, clientul care dorește să modifice/taie un covor într-un anumit fel sau la anumite dimensiuni, este obligat să prezinte un desen sau să facă o schiță cum trebuie tăiat și la ce dimensiuni; în caz contrar, dacă acesta este tăiat la dimensiuni greșite și nu exista schiță/desen cu măsuri exacte, S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu despăgubește și nu repară gratuit.

7. Bunurile neridicate în 30 zile de la data intrării/preluării acestora se consideră abandonate și vor intra în proprietatea firmei S.C. SPRINT CAR S.R.L.

*Bunuri: covoare, pături, plapume, pilote.

Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta telefonic la numerele 0747.296.664 / 0232.264.664 sau online la adresa de e-mail contact@sprint-car.ro.